neljapäev, 2. juuni 2011

Suure hooga

Kevad!!! Sel kevadel on  krossirindel eriti äge andmine. Väike PW rassib elu eest  uusi motohuvilisi  teenindada. Töötab ja naudib! Lisaks sõitjatele laseb ennast  ka lihtsalt silitada ja imetleda, näiteks nagu pühapäeval, 5 juunil kella 12st  Harku Valla Külapäeval. Seal saab oma  meiliaadressi  vastu võimaluse osaleda  ühe tasuta testõidu loosimises.

Pärtel ei jõua  ära oodata, millal ta välismaale saab - 4. juunil läheb ta  elus esimest korda Läti meistrivõistlustele võistlema. Seal, tuleb välja, olevat  vist enamus  tema klassis võitlejaid küll eestlased....aga noh, ikka äge.  Selleks on siis  tarvis iagsugu imevigureid - täna saabusid  postiga  Inglismaalt Pärtli uued prillid, ilusad ruudulised.


Muidugi käib Saldejumps-landi külastuse juurde ka  telgis magamise, ohtra soditoidu ja 2 päeva pesemata hammaste  romantika. No võtke heaks, mehed, nautige  kuni jaksate, kui teile  see rõõmu teeb!
Just prageu läks Hannes ostma  tsiklile mingeid olulisi jublakaid, simmerlinge vms. Ja õlifiltreid (mis on nagu ühukesed nuustikud ja mille pesemiseks läheb pool majapidamisseepi korraga). Neid saab ainult Jälgimäelt, nii et pool päeva jälle  läinud nagu niuhti.

Viimati tegi Pärtel trenni eile Uuemõisas. Veel enne seda käis ta Kuimetsas  karjakaupa  teiste  omasarnaste ufodega  trenni tegemas.

Viimasel ajal armastab ta  "nalja pärast" peale  tõsist trenni ka  väikse PWga hullata, puhkuseks või nii....naljakas laps. Mina tema asemel limpsiks pärast trenni puhkuseks jäätist või midagi! PWga armastab hullata ka meie 1aastane "äss". Ega üks käbi teisest kaugele ei kuku!   :)

1 kommentaar:

  1. Tore lugeda nii kirgliku motopere tegemistest ! Kristi

    VastaKustuta