kolmapäev, 22. juuni 2011

Suvi krossiga, korteris.

Kõik lapsed merre....ja krossile.
Sel aastal on küll tunne, et  kõik poiss-pägalikud tahavad tsikli selga. Jagub ise treenijaid, lihstalt  ratta silitajaid ja seltskonna-mõttes-töristajaid. Kõigile meeldib. Ükski pole veel öelnud, et lähme ära, enam ei taha :)

Ja Pärtel käib igal nädalavahetusel krossilaagris - naljalt ei möödu ükski laupäev  võistlusteta. Peaaegu ülepäeviti trennid. See logistika  küll murrab  mu ajud ja südame. Kuidas küll korraldada lapse võistlused ja trennid muude üle-Eesti-projektide ja perepuhkuste vahel?!? Kuidas küll leida aega ka  lapse vaimu harimiseks, kui  hommikul on trenn, õhtul tsikli pesu? Kuidas küll jagada  väikest Yamahat teistele lastele, kui jagajad ise on lennus?! Kuidas mahutada 2-sammu suurusesse esikusse mitu komplekti saapaid, kiivreid, kaitsmeid ja riideid?? Kuidas kuivatada järmiseks päevaks krossiriideid  vihmasel suvel? Kuidas saada poisid rajalt kätte enne hilisõhtut,et neid sööma sundida?!

Mul natuke on ajud krussis. Need saavad silutud, tegelikult, sest mehed saavad ise hakkama: Kambapeale pesevad, kambapeale sõidavad võistlusetele, terve suguharu abiga  pole ühest Eesti otsast  teise lapse ja tsikli transport probleem.

Läänemaalt Äksi, Äksist saarde, saarelt Muhku, Muhkust Kukruse kaudu Türile, Türilt laste-ja noorte laulupeole, laulupeolt saarde - sellises polkataktis see suvi hakkabki minema :)

Minu mure on sügisel vist jälle tõdeda, et  muretsemine oli asjata!! Lapsed ja tsiklid pannakse järelkärru ja minek;  kasvatusküsimused tuleb lahendada telefoni teel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar