teisipäev, 14. juuni 2011

Võistlused

Natuke ajaloolisi fakte võistluskroonikast (pärast on hea Pärtel-Profikrossimees-Priki elulugu välja anda)

  • 21. mai Türi "lillelaat" e. Eesti karikavõistlused - 8. koht, eelviimane  
  • Türi 2011, Pärtel ja Stefan



  •  





  • 4. juuni Läti meistrivõistlused - 11 koht kokkuvõttes (15 pägalikku stardis)


Stelpe 2011, Pärtel ja Konkurent
  • 11. juuni Vaabina Eesti Karikavõistlused  - 11  koht  (13 sõitjat)
    Vaabina 2011, Pärtel ja Markus

Auga  tagumises otsas. Katkestanud  pole  ühtki sõitu. Tehniliselt  pidavat sõitma järjest paremini, mis  siis, et aeglaselt. No ega ei saagi ju  peaaegu-kuueaastasel, kes sööb suure kräunumisega  pool võileiba ja natuke jogurtit päevas, liiga palju jõudu olla! Ei aita siin meelitamine, et krossitamine nõuab jõudu ja et muskel kasvab; ei aita käskimine ja hirmutamine - söö ise oma  brokkolit  ja putru, öäkk!

Võistlustel erilist närvipinget  või stressi pole poisil täheldanud, päeva lõpuks on samamoodi väsinud nagu maal puutoikaga  vehkides või niisama õues ringi tuiates. Vaabina võistlustelt tulles silkas ta vaatamata  ürgvarasele ärkamisele  ja 30 kraadi-kanti kuumusele õhtul veel sõpradega mitu tundi, rassis  batuudil ja läks meestega südaöösel suitsusauna. Oleks mul ka selline kosmiline energia!

Võistlustega on selline segane detail veel, et   osad on märgitud  EKV ja teised EMV, mõned võitslused on mõlemat korraga. EKV = Eesti Karikavõistlused. EMV= Eesti Meistrivõistlused.  Ühesõnaga, peetakse eraldi arvestust, et kes on Karika vääriline, kes Meistri tiitli vääriline. Kuigi mu meelest  pole üldse vahet, niikunii otsitakse ju kõige kiiremat  sõitjat. Väiksed mehed saavad karikad või medalid niikuinii iga osalemise eest.  Ja see ongi põhiline.
Türi 2011 Karikad ja Eemalduv Jope.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar