pühapäev, 21. juuli 2013

Müüa laste krossitsikkel: KTM 50cc

Pärtel on meil juba suur poiss, kohe  8.   Hea toetaja andis  proovimiseks  65se, suurema tsikli   - ja klõpsti - läksid mu poisid 65se usku : ) Nüüd harjutab Pärtel  suurema tsikliga ja  50se KTMi müüme koos  heade soovidega edasi nooremale huvilisele.



2009. aasta  KTM,  hästi hooldatud, automaatkäigukastiga  50kuubikuline. Sellega võivad sõita algajad krossipoisid, võistelda  5aastaselt kuni 9aastaseni. Need numbrid seal  peal, muide, on   kleepsud, need  saab maha   võtta ja uued meelepärased panna :)

 Lenks on pandud natuke laiem kui originaalil -  siis on lapsel kergem masinat valitseda, kui haare on laiem. Hannes annab peoga  mingeid  vajalikke jubinaid ka kaasa.  Ta on seda  tsiklit  korralikult  pesnud  peale igat sõitu,  korralikult filtreid, õli  ja muid asju vahetanud. Iga sõidutund on  üles kirjutatud, nii et  tal on teada, mitu tundi Pärtel sellega sõitnud on.

Mina iseloomustaksin seda isendit  kui sõbralikku ja koostööaldist.  Ta on hakkaja, aga mitte  hulljulge,  üsna sõnakuulelik, keskmise kehaehituse ja mitte liigsete  ekstravagantsustega  pereliige. Kui  on hea seltskond, suudab  tuurid  korralikult  üles võtta ja vajadusel  konkurentidele hambaid näidata. Nagu  iga teinegi lemmik,vajab siiski dresseerimist ja  uude perre paremini sisseelamiseks soovitaksin  esialgu paar korda meie juures tutvust sobitamas käia. Anname ainult  heasse peresse, vihma ja lume all pidada ei luba!

Kel huvi on, see andku märku.  5296556 Hannes.
http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=1425519&rhash=15d9


2 kommentaari:

  1. KTM rändas Soome ja rõõmustab seal 5-aastast krossipoissi. Edu tsiklile ja poisile!

    VastaKustuta