kolmapäev, 12. oktoober 2011

Motoaksessuaaride trendid 2011

Suur spordikott krossiasjade-puntraga õlale ja minek?
Higised, tolmused ja porised kaitsmed riietega pagansikusse hunnikusse?

Äkää.
Krossiässadel on vaja palju peenemaid süsteeme ja aksessuaare.
Pikkade kaalutluste tulemusena soetati meie krossituusale uhiuus  Multibox varustuse viisakaks hoidmiseks. 60 liitrit lapse träni jaoks. Ilusa rohelise kaanega, et  sobiks kiivri ja järgmise hooaja  rohekirju krossi-outfitiga. 


Lisaks, peenest atlasskangast proffide hoolsa kätetöö tulemusena valminud prilliklaaside kotikesed. Lipuvabrik vaevalt enne  teadis, et nende kinkekotid sobivad krossiprilliklaaside hoidmiseks nagu valatult - kaitsevad  kasutamist ootavaid klaase kriimustuste eest ja on ideaalse suurusega!

Ei ole nii, et  on prillid ja  vsjoo. Prille on soovitavalt mitu. Ja neil on mitu paari klaase ( tumedamad ja heledamad klaasid). Klaasile peale käivad veel "kilekaaned", mida saab sõidu ajal ära rebida ja alt tuleb siis puhas kile välja. Neid kilekaasi tuleb hoida ka kortsumiste ja kriimustuste eest, neid sätitakse hellalt eraldi  paberite ja kaante vahele...

Ma pean kadedusega mainima, et ma oleks rahul, kui ka mu teleka-vaatamise prillide hoiustamise ja kriimustuste vältmiseks kogu pesakond nii palju vaeva näeks!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar