teisipäev, 21. september 2010

Laste tsikli ja varustuse rent

Meie poiss hakkas  krossi sõitma juba 3 ja poole aastaselt. Alustas väikese Yamaha PW 50 ga, mis pidada olla kõige väiksem ja ohutum ratas. Lollikindel küll, aga ikkagi mootoriga värk ja gaasile pandi piiraja peale. Oi ta  kukkus ja kräunus esimestel kordadel...aga sellest teinekord.

Igatahes tänaseks on esimene ratas  lootusetult väike. Ja  2 krossisärki ja ühed krossipüksid ja 1 krossikindad täitsa väikesed.
Teine poiss ( 4kuud) on küll peale kasvamas, aga  lähema aasta jooksul ma teda siiski ratta selga ei  lubaks ;)
Ja sellepärast võivad nii ratas kui varustus  mõnda  teist poissi motopisikuga nakatada.  Eestis sarnast ratast mujal rentida ei saagi. Tõdesime ise poolteist aastat tagasi, et jube hea oleks  katsetada kellegi teise varustusega, kas poisile üldse sobib see sport. Päris kulukas varustus ju niisama üheks proovimise korraks soetada. Nii siis  tegimegi  kevadel selle rendivõimaluse teoks.

Täitsa mitu klienti on olnud, paar päris algajat poissi ja mõni pisut kogenum, kel veel päris oma ratast pole. Sõidavad  tunni-paar, enamasti koos Hannese ja Pärtliga, nii ongi isadel ja poegadel üheskoos seltsis segasem.

Ja samal ajal minul kodus - hea aeg iseendaga :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar