laupäev, 27. september 2014

Aeg kaob, krossid jäävad….

Aeg kaob, rõõmud jäävad…Mul oli vahepeal  blogi  parool kadunud. Aga see ei tähenda midagi, asjad on ikka samamoodi.

Pärtel sõidab  Husqvarnaga,  65sega.
P'ärtel Prikk #238. Foto: kodukorts.ee

Sõidab praegu harva. Võistlemas käis vist 1-2 korda sel  hooajal. Seda  tema enda soovil ja valikul. Talle meeldivad külakrossid, sellised kodused, väiksed ja sõbralikud.  Sellist võitlushmu, et  lähen ja näitan teistele koha  kätte, tal pole. Võistleb rajal iseendaga ja  katsub oma  ratast  ohjeldada. Lisaks mototrennile teeb  meil nüüd  juba 9aastane omal käel aeg-ajalt ujumist, isaga koos rattasõitu ja treeneri käe all 3xnädalas  käsipalli. Las proovib kõike, siis teab, mis meeldib!



Suurem uudis on,et meie 4aastane Priidu  teeb diili: kui ma  üksi oma voodis magama jään, siis ma saan uued krossiriided, eks?!? Uued krossiprillid  ta juba  üksi  magamise eest  pressis välja. Kui  midagi vastu ei saa, siis  magama ei jää, vat!! Selline suur staar meil.


Priidu  hakkas sõitma  krossikaga  pisut enne kui rattaga ilma abikateta sõit korralikuks selgeks sai, üsna kohe pärast 4aastaseks saamist.  Jalgrattaga veel  väga hästi välja ei tulnud, aga krossikaga  oli  suurema hooga  tasakaalu lihtsam hoida. Harjutas esialgu PWga  Tabasalus speedway rajal - hea sile ja  isal lihtne järgi joosta  ka.

Jõuesuu  laste motopäeval  trügis ka Priidu esimest korda võistlusrajale. Sõitis  ühe ringi. Rohkem ei  tahtnud. Aga medali sai ikka  kätte ja oli jube rahul :) Pärast olla kommenteerinud, et peab rohkem trenni tegema ja siis tahab tema veel võistlema minna! Õnneks on tal  tugitiim raja ääres korralik: vend lohutab ja  isa aitab.
Priidu & tiim. Foto: kodukorts.ee


Selle  esimese ja viimase võistlusringi ajal oli ta stardipuu taha kinni jäänud,  korralikud rajapiirdesse põrutanud ja  lihtsalt ümber ka kukkunud. Õnneks ei midagi hullu, väike tusk  läks kohe üle.

Foto: kodukorts.ee


Mul on hea meel, et nad  jätkuvalt isa ja vennaga "kvaliteetaega" veedavad! Värske õhk, liikumine  ja hea seltskond - mis sa ikka lapsele paremat pakkuda oskad :) Minu rõõmuks on  mul veeeel rohkem krossiteemalisi  kodu-aksessuaare. 3 paari kuivavaid  krossikindaid lambivarju küljes. Krossisokid  kapinupu  küljes. Kiivrid varbavahel. Ja väikesed mängutsiklid padja all.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar