esmaspäev, 30. jaanuar 2012

Kose talikross

Et miks siis meie  noor talent sel aastal  "naelad-alla-trallallallaa" lumes tsikliga ei mölla? Kosel oli ju  just Eesti Meistrivõistluste  etapp /Eesti Karikavõsitlus Talikrossis ja mitmed Pärtli "kolleegid" eesrindlikult  50stega platsis.

Aga meie "mikser" on  mootori kapitaalremondis, vohh.

Seda peab  tegema, et  uut super-hooaega  kevad-suvel  ei segaks mingi  totakas  tehniline kulumine. Seetõttu tuleb teatud  sõidutundide järel (vist oli 70?) mootor  lahti võtta,  kepsud ja muud koblakad välja vahetada, üle silitada ja uuesti kokku panna. Aga see protseduur  on  samasugust pühendumist nõudev nagu iseseisvalt uue kosmosesüstiku ehitamine. Iga vidin, kolb ja laager tuleb erinevast kohast kokku tassida, erinevad spetsialistid loevad siis  omad õnnistussõnad  peale... ja loodetavasti  töötab siis see KTMi süda  nagu uus.

Kogu seda lõbu muidugi ei saa  jumala armust, vaid ikka sponsorite ja  säästukonto rõõmust...Minu süda on igatahes rahul, sest  mu meelest on praegu  ikka liiga  külm õues sõita.  Ja pealegi peab  meie poiss käima laupäeviti  eelkoolis, sest kes siis kirjaoskamatut tippsportlast  tänapäeval poodiumile paneb!
Jüts peab tarkust taga nõudma - siis saab kevadel poodiumile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar